Parkeren uw medewerkers in een Q-Park garage op Zuidas en zijn zij de dagelijkse file om in het gebied te komen zo beu?

Dan dagen wij u en uw medewerkers uit om zes maanden lang op onze kosten deze file te vermijden en de reistijd te verkorten door buiten het Zuidas gebied te parkeren

Email niet correct weergegeven?
bekijk het in uw browser.
     
 

Zuidas Bereikbaar is een initiatief van bedrijven op Zuidas en diverse overheden en heeft als doelstelling 3.000 reizigers te faciliteren, te stimuleren én te verleiden hun reis door en naar Zuidas (deels) af te leggen met een ander vervoersmiddel dan de auto óf buiten de spits te reizen. Flexibel Parkeren is één van de initiatieven om het autoverkeer te verminderen.

De urgentie voor het verminderen van autoverkeer wordt meteen duidelijk wanneer je even stil staat bij wat er de komende jaren allemaal in het gebied gaat gebeuren. De A10 wordt verbreed en ter hoogte van het centrumgebied van Zuidas ondergronds gebracht. Station Amsterdam Zuid wordt uitgebreid en de knooppunten Nieuwe Meer en Amstel aangepast. De werkzaamheden hebben enorme impact op de bereikbaarheid van Zuidas.

Met Flexibel Parkeren kunnen uw medewerkers gedurende zes maanden gratis en vrijblijvend op een laagdrempelige manier, de voordelen ontdekken van parkeren in Q-Park Handelsplein in Amstelveen in combinatie met het afleggen van de laatste kilometers naar Zuidas met het OV.

Aanmelden gaat heel simpel online

Na aanmelding ontvangen uw medewerkers van ons een in-car systeem en een Zuidaspas. Het in-car systeem laat u onderweg naar Zuidas weten hoe lang u erover doet om naar Q-Park Mahler te rijden en hoe lang uw reistijd is naar Q-Park Handelsplein in Amstelveen. Op basis daarvan kunt u zelf beslissen waar u die dag uw auto parkeert. Kiest u voor Q-Park Handelsplein dan kunt u met behulp van de Zuidaspas uw reis naar Zuidas vervolgen met het OV.

Parkeren uw medewerkers dagelijks in de Q-Park Mahler garage, rijden zij dagelijks over de A1, A2, A4 of A9 naar Zuidas en durven zij de uitdaging aan? Dan kunnen zij zich hier aanmelden!

Binnenkort nemen wij u contact met u op. Wilt u nu al meer informatie, kijk dan op op de site van Monal of mail naar philip@monal.eu

 
Copyright © 2017 Monal Locations Based Transactions BV, All rights reserved.
Spaanrijt 1, 5571 Bergeijk, the Netherlands
www.monal.eu